POWERCHECK™ -
Få mest mulig ut av Duracell batteriene

Se Videoen

Enhetene dine trenger pålitelig og varig kraft, så sørg for at du får fullt utbytte av kraften i batteriene. Duracells holdbare batterier med POWERCHECK™ gjør at du kan se kraftnivået til et batteri, slik at du kan bestemme hvilken enhet batteriet bør brukes i. På denne måten får du mest mulig ut av batteriene dine og ingen kraft sløses vekk.

Kraftindikatoren er svært praktisk og enkel å bruke. Når man trykker på kontaktpunktene starter den elektriske energien å strømme, og når det omdannes til termisk energi, strømmer det gjennom det konduktive laget i batteriet. Som et resultat, varmer energien raskt opp det termokromiske blekket. Når det er varmt nok, vises strømmålingen. Duracell er det eneste alkaliske batteriet med kraftindikator. POWERCHECK™ viser alltid den nøyaktige batterispenningen, slik at du kan bruke batteriet i en annen enhet i stedet for å kaste det.

POWERCHECK™ viser skjult energi
Duracell Ultra Power, er det batteriet fra Duracell som varer lengst*, og har en unik POWERCHECK™-teknologi som sørger for kraftindikasjon til fingerspissene. Bare klem litt på den.

*Duracells alkaliske AA-batteri med lengste gjennomsnittlige varighet målt i IEC-standardtester i løpet av 2015

Det er mange enheter vi ikke kan klare oss uten. Selvfølgelig er det noen av dem som krever mer energi enn andre. Dette er grunnen til at kraftindikatoren er så nyttig. Når en enhet med høyt strømforbruk slutter å virke, betyr det ikke at batteriene er helt tomme for kraft. Det kan fremdeles være nok kraft igjen til å drive en enhet med lavt strømforbruk. For eksempel, når du fjerner de brukte batteriene fra digitalkameraet ditt, kan det vise seg at de fungerer perfekt i et leketøy (ikke bland brukte batterier med ubrukte batterier). POWERCHECK™-teknologien gjør det enkelt å sjekke hvor mye kraft som er igjen i hvert batteri, slik at du unngår unødvendige avbrudd i bruk av enheten, og gjør det mulig å bruke batteriene på nytt i enheter med lavt strømforbruk, selv når de ikke lenger fungerer i enheter med høyt strømforbruk. Et nytt batteri viser et fullt batteri, et brukt viser et delvis brukt batteri og et tomt batteri viser at energinivået er ubrukelig. Trykk på de hvite prikkene på begge ender, så ser du hvor mye kraft som er igjen på energimåleren.

Se hvordan det virker

Lær mer om Duracells POWERCHECK™-teknologi. Denne fornyelsen gjør at du få fullt utbytte av kraften i batteriene dine.

Duracell

Les mer om batteriene våre

Finn ut hvordan teknologien som brukes til å lage våre langvarige batterier gjør oss til det best batterimerket, som er anbefalt av verdens største produsenter.

POWERCHECK™ -Få mest mulig ut av Duracell…

Enhetene dine trenger pålitelig og varig kraft, så sørg for at du får fullt utbytte av kraften i batteriene. Du…

LÆR MER

Hvordan lages batterier?

Alkaliske batterier har en lang og rik historie med å gi kraft til ulike hverdagsenheter. Kjemiteknikk gjør…

LÆR MER

Ansvarlig batteribruk, behandling og…

Finn ut hvordan du får det beste ut av en Duracell-batteri og lær hvordan du skal resirkulere dem.

LÆR MER

Sikkerhet for knappcellebatteri av litium

Fordi svelging av knappcellebatterier av litium hos babyer eller småbarn er et alvorlig tema, er det viktig å v…

LÆR MER

Duralock – Ferske batterier i opptil 10 år

De fleste batterier mister gradvis kraften over tid, selv når de ikke er i bruk. Men Duralock-teknologien…

LÆR MER

Høy kjernetetthet – Revolusjonerende…

Duracell Ultra Power-batterier har en høy kjernetetthet. Dette gir batteriet en tett og kompakt struktur, som i…

LÆR MER

Anbefalte produkter

Previous

Ultra Power alkaliske AA-batterier

Vårt batteri med inntil 100% mer kraft* aktivert med høy kjernetetthet.
*Gjelder AA-batterier sammenlignet med minste gjennomsnittlige varighet fra IEC-testen for digitalkamera per 2015. Resultatene kan variere, avhengig av enhet eller bruksmønster. (www.iec.ch)

VELG PAKKESTØRRELSE

Ultra Power alkaliske AAA-batterier

Duracell Ultra Power AAA med inntil 100% mer kraft*
*Gjelder AAA-batterier sammenlignet med minste gjennomsnittlige varighet fra IEC-testen for motoriserte leketøy per 2015. Resultatene kan variere, avhengig av enhet eller bruksmønster. (www.iec.ch)

VELG PAKKESTØRRELSE

Ultra Power alkaliske 9 V-batterier

Duracell Ultra Power 9V er garantert 100% ytelse for alle apparatene dine*
*Kommersiell garanti ift. minste gjennomsnittlige varighet på tvers av IEC-tester for 9V-batterier per 2015. Resultatene kan variere avhengig av enhet eller bruksmønster. (www.iec.ch)

VELG PAKKESTØRRELSE
Next