BATTERIER

Show / hide

Har Duracell Ultra Power fortsatt Powercheck på batteriet?

Ja, alle Duracell Ultra Power-batterier har POWERCHECK, unntatt vårt 9 V-batteri. POWERCHECK er en integrert tester som alltid lar deg vite hvor mye strøm er igjen i batteriet.

Show / hide

Hvilket alkaliske Duracell-batteri er best når det gjelder ytelse?

Duracell Ultra Power er vårt lengstlevende batteri for alle enheter.

Show / hide

Spiller det noen rolle hva slags batteri jeg bruker?

Bruk alltid batteriet eller batteriene i størrelsen som er oppgitt av produsenten. Alkaliske batterier er ofte anbefalt for å oppnå best resultat, fordi sink-karbon-batterier har kortere levetid og utstyret fungerer ikke ordentlig med bruk av sink-karbon-batterier.

Show / hide

Kan jeg blande gamle og nye batterier?

Ikke bland nye og gamle batterier. Dette vil redusere den totale ytelsen og kan forårsake batterilekkasje eller ruptur. Vi anbefaler å bytte ut alle batterier i en enhet samtidig.

Show / hide

Kan alkaliske batterier lades?

Kun batterier som er spesielt merket «oppladbare» skal lades. Ethvert forsøk på å lade opp et ikke-oppladbart batteri kan føre til brudd eller lekkasje. Vi anbefaler at du bruker Duracell Recharge Plus- eller Ultra-batterier. Sammen med en av ladere våre, kan de lades hundrevis av ganger.

Show / hide

Kan jeg bruke Plus Power-batterier i alle enheter?

Duracell Plus Power batterier gir pålitelig ytelse på tvers av alle enhetene dine.

Show / hide

Hvilke enheter bør ikke du bruke oppladbare batterier på?

Du kan bruke oppladbare batterier i absolutt alle enheter som du normalt bruker alkaliske batterier i, med mindre annet er angitt av enhetens produsent. Det er ingen forstyrrende implikasjoner ved bruk av batterimerker fra andre produsenter enn enhetsprodusenten.

Show / hide

Hva skiller Duracells høreapparatbatterier fra andre høreapparatbatterier?

Duracells høreapparatbatterier er enkle å bruke, kommer i en praktisk plastboks og har en ekstra lang flik for enkel plassering i enheten.