GENERELLT

Show / hide

Har Duracell Ultra Power fortsatt Powercheck på batteriet?

Ja, alle Duracell Ultra Power-batterier har POWERCHECK, unntatt vårt 9 V-batteri. POWERCHECK er en integrert tester som alltid lar deg vite hvor mye strøm er igjen i batteriet.

Show / hide

Hvilket alkaliske Duracell-batteri er best når det gjelder ytelse?

Duracell Ultra Power er vårt lengstlevende batteri for alle enheter.

Show / hide

Spiller det noen rolle hva slags batteri jeg bruker?

Bruk alltid batteriet eller batteriene i størrelsen som er oppgitt av produsenten. Alkaliske batterier er ofte anbefalt for å oppnå best resultat, fordi sink-karbon-batterier har kortere levetid og utstyret fungerer ikke ordentlig med bruk av sink-karbon-batterier.

Show / hide

Kan jeg blande gamle og nye batterier?

Ikke bland nye og gamle batterier. Dette vil redusere den totale ytelsen og kan forårsake batterilekkasje eller ruptur. Vi anbefaler å bytte ut alle batterier i en enhet samtidig.

Show / hide

Bør Duracell oppladbare batterier være helt utladet før ny lading?

Duracell oppladbare batterier lider ikke av den såkalte minneeffekten, så det er ingen problem i å lade dem selv når de ikke er helt utladet.

Show / hide

Hvilke enheter bør du ikke bruke oppladbare batterier?

Du kan bruke oppladbare batterier i absolutt alle enheter hvor du normalt vil bruke et alkalisk batteri, med mindre annet er angitt av enhetens produsent. Det er ingen forstyrrelsesimplikasjoner ved bruk av batterimerker som er annerledes til enhetens merkevare.

Show / hide

Kan Duracells oppladbare batterier brukes i min enhet?

Ja. Så lenge det er riktig størrelse kan du bruke Duracells oppladbare batterier i alle enheter, men Duracell anbefaler at du leser enhetens bruksanvisning for sjekke kompatibiliteten. Oppladbare batterier er best egnet for middels til høyt strømforbrukende enheter – med andre ord, enheter som digitale kameraer, eller trådløse spillkontrollere som kan tømme alkaliske batterier raskt.

Show / hide

Kan alkaliske batterier lades?

Kun batterier som er spesielt merket «oppladbare» skal lades. Ethvert forsøk på å lade opp et ikke-oppladbart batteri kan føre til brudd eller lekkasje. Vi anbefaler at du bruker Duracell Recharge Plus- eller Ultra-batterier. Sammen med en av ladere våre, kan de lades hundrevis av ganger.

Show / hide

Kan jeg bruke Plus Power-batterier i alle enheter?

Duracell Plus Power batterier gir pålitelig ytelse på tvers av alle enhetene dine.

Show / hide

Hvilke enheter bør ikke du bruke oppladbare batterier på?

Du kan bruke oppladbare batterier i absolutt alle enheter som du normalt bruker alkaliske batterier i, med mindre annet er angitt av enhetens produsent. Det er ingen forstyrrende implikasjoner ved bruk av batterimerker fra andre produsenter enn enhetsprodusenten.

Show / hide

Kan Duracell oppladbare batterier lades i hvilken som helst batterilader?

Ja, i alle ladere, men Duracells ladere anbefales fordi de er blant bransjens tryggeste.

Show / hide

Kan jeg lade oppladbare batterier fra andre produsenter i Duracell-laderen?

Ja, Duracell-ladere kan lade andre oppladbare NiMH-batterier. Duracell kan derimot ikke garantere for kvaliteten, sikkerheten eller ytelsen til andre batterimerker. Derfor anbefaler vi at du bruker Duracell-batterier.

Show / hide

Kan Duracell oppladbare batterier brukes i min enhet?

Ja. Så lenge det er riktig størrelse kan du bruke Duracells oppladbare batterier i alle enheter, men Duracell anbefaler at du leser enhetens bruksanvisning for kompatibilitetsspørsmål. Oppladbare batterier er best egnet for enheter med middels til høyt strømforbruk. Med andre ord: Enheter som digitale kameraer og trådløse spillkontrollere som kan tømme alkaliske batterier raskt.

Show / hide

Hvordan skal jeg kaste batteriene?

Alle batterier må resirkuleres. Batterier må ikke kastes sammen med husholdningsavfall, men skal leveres til innsamlingssteder for resirkulering.

Show / hide

Hva skiller Duracells høreapparatbatterier fra andre høreapparatbatterier?

Duracells høreapparatbatterier er enkle å bruke, kommer i en praktisk plastboks og har en ekstra lang flik for enkel plassering i enheten.