OPPLADBARE

Show / hide

Bør Duracell oppladbare batterier være helt utladet før ny lading?

Duracell oppladbare batterier lider ikke av den såkalte minneeffekten, så det er ingen problem i å lade dem selv når de ikke er helt utladet.

Show / hide

Hvilke enheter bør du ikke bruke oppladbare batterier?

Du kan bruke oppladbare batterier i absolutt alle enheter hvor du normalt vil bruke et alkalisk batteri, med mindre annet er angitt av enhetens produsent. Det er ingen forstyrrelsesimplikasjoner ved bruk av batterimerker som er annerledes til enhetens merkevare.

Show / hide

Kan Duracells oppladbare batterier brukes i min enhet?

Ja. Så lenge det er riktig størrelse kan du bruke Duracells oppladbare batterier i alle enheter, men Duracell anbefaler at du leser enhetens bruksanvisning for sjekke kompatibiliteten. Oppladbare batterier er best egnet for middels til høyt strømforbrukende enheter – med andre ord, enheter som digitale kameraer, eller trådløse spillkontrollere som kan tømme alkaliske batterier raskt.

Show / hide

Kan Duracell oppladbare batterier lades i hvilken som helst batterilader?

Ja, i alle ladere, men Duracells ladere anbefales fordi de er blant bransjens tryggeste.

Show / hide

Kan jeg lade oppladbare batterier fra andre produsenter i Duracell-laderen?

Ja, Duracell-ladere kan lade andre oppladbare NiMH-batterier. Duracell kan derimot ikke garantere for kvaliteten, sikkerheten eller ytelsen til andre batterimerker. Derfor anbefaler vi at du bruker Duracell-batterier.

Show / hide

Kan Duracell oppladbare batterier brukes i min enhet?

Ja. Så lenge det er riktig størrelse kan du bruke Duracells oppladbare batterier i alle enheter, men Duracell anbefaler at du leser enhetens bruksanvisning for kompatibilitetsspørsmål. Oppladbare batterier er best egnet for enheter med middels til høyt strømforbruk. Med andre ord: Enheter som digitale kameraer og trådløse spillkontrollere som kan tømme alkaliske batterier raskt.