Duracell-batterier til leketøy

Leketid for familien

Duracell er med deg hele veien fra babysteg til de største drømmer. Batteriene våre gir et gnist av liv til favorittlekene dine og gir deg langvarig kraft fra barndom til voksenlivet. Når et batteridrevet leketøy våkner til liv eller når et fjernstyrt helikopter henger i luften uten avbrudd – det er da du innser at det er kraften på innsiden som utgjør forskjellen.

DREVET AV DURACELL

Duracell Ultra Power

LANGVARIGE BATTERIER, LANGVARIG GLEDE

Du elsker å se undringen i barnas ansikter. Det er grunnen til at du valgte Duracell Ultra Power, vårt lengstvirkende batteri med POWERCHECK™*. Enten du trenger batterier til fjernstyrte biler for en kappkjøring i bakgården eller batterier til videospillkontroller, er batteriene våre alltid klare til å leke når du er det.

*Duracells gjennomsnittlig lengstvirkende alkaliske AA-batteri, målt i IEC-standardtester i løpet av 2015

LÆR MER

POWERCHECK™

GIR KRAFT TIL LYKKELIGE MINNER

Barna dine verdsetter tiden du tilbringer sammen med dem, og når du leker med leketøy som bruker batterier med Duracell POWERCHECK™, kan du være trygg på at dere får gode minner. Ingen overraskelser, ingen uforutsette forstyrrelser. Bare deg, barna dine og den gleden du bringer inn i livene deres.

LÆR MER
Holdelekenetrygge

TIPS FOR ALLE LEKETØY MED BATTERIER

De beste batteriene til leketøy, er de batteriene som varer. Så husk å oppbevare batteriene dine separat når de ikke blir brukt, og sjekk ladestatusen jevnlig. Få batteriene til å vare lengre, og unngå leketøy som skuffer eller går tom for strøm.

LÆR MER

Anbefalte produkter

Previous

Ultra Power alkaliske AA-batterier

Vårt batteri med inntil 100% mer kraft* aktivert med høy kjernetetthet.
*Gjelder AA-batterier sammenlignet med minste gjennomsnittlige varighet fra IEC-testen for digitalkamera per 2015. Resultatene kan variere, avhengig av enhet eller bruksmønster. (www.iec.ch)

VELG PAKKESTØRRELSE

Recharge Ultra AA-batterier

Vår Lengstlevende Batteri per lading*
*For oppladbar AA-størrelse, per lading i samme enhet

VELG PAKKESTØRRELSE

Hi-Speed Expert Charger

Opptil 4 timers bruk etter kun 5 minutters lading*
*Når du lader to AA-batterier; Resultatene varierer etter enhet og bruksmønster

Next