Den beste deg, hver dag

Skjønnhet
og stell

Husholdningsteknologien fortsetter å gjøre livene våre enklere, og Duracell er alltid der for å sørge for langvarig kraft til de smarte enhetene dine. Elektrisk pleieutstyr hjelper deg ikke bare til å føle deg best mulig hver dag, men forenkler også hverdagsoppgavene til familien. Du kan stole på at Duracell gir pålitelig kraft til favorittenhetene dine.

DREVET AV DURACELL

Duracell Ultra Power

FOR LANGVARIG KRAFT

Pleierutinene om morgenen kan være en komplisert prosess, og pålitelig kraft er én måte å gjøre det litt enklere på. Finn daglig komfort for deg og familien med Duracell Ultra Power-batterier, spesialdesignet for hverdagsenheter som for eksempel batteridrevne tannbørster. Duracells langvarige batterier er ideelle til bruk i badevekter, batteridrevne barbermaskiner og i mye annet pleie- og skjønnhetsutstyr.

LÆR MER

Long Life Ion Core™

TOPP YTELSE TIL STELLERUTINEN DIN

Driv din daglige skjønnhetsrutine med Duracell Recharge Ultra-batterier som er garantert å vare i fem år eller opptil 400 oppladninger. Prøv Duracells oppladbare batterier med Ion CoreTM for å dekke ditt bærbare kraftbehov, ideelt til batteridrevne hårklippere eller elektriske tannbørster, i tillegg til mye annet bærbart pleieutstyr.

LÆR MER
Hold rutinene dine i gang lengre

FÅ MER ALENETID

Vi vet hvor viktig pleierutinen din er for deg, og vi ønsker at du alltid føler deg vel. Med skjønnhetsutstyr drevet av pålitelige Duracell-batterier, kan du stole på uavbrutt kraft under daglige rutiner. Duracells lengstvirkende Ultra Power*-batterier gjør at du bruker mindre tid på batteriskifte i den elektriske barbermaskinen, vekten og den elektriske tannbørsten.

*Duracells gjennomsnittlig lengstlevende alkaliske AA-batteri, på IEC-standardtester i løpet av 2015

Learn more

Anbefalte produkter

Previous

Ultra Power alkaliske AA-batterier

Vårt batteri med inntil 100% mer kraft* aktivert med høy kjernetetthet.
*Gjelder AA-batterier sammenlignet med minste gjennomsnittlige varighet fra IEC-testen for digitalkamera per 2015. Resultatene kan variere, avhengig av enhet eller bruksmønster. (www.iec.ch)

VELG PAKKESTØRRELSE

Recharge Ultra AA-batterier

Vår Lengstlevende Batteri per lading*
*For oppladbar AA-størrelse, per lading i samme enhet

VELG PAKKESTØRRELSE

Hi-Speed Expert Charger

Opptil 4 timers bruk etter kun 5 minutters lading*
*Når du lader to AA-batterier; Resultatene varierer etter enhet og bruksmønster

Next