Duracell batteritid: Langvarig kraft!

Tar vare på
helsen min

Duracell er stolt av å være en merkevare som mange leger og farmasøyter har tillit til, og vi er stolte av å gi kraft til enheter for deg og dine barn. Vi er der for deg med pålitelige babymonitorbatterier for å sikre én mindre bekymring i livet ditt, eller et batteri til det digitale termometeret ditt ved sykdomstider. Vi vet at bare det meste er godt nok når det kommer til familiens helse, derfor får du bare de beste produktene fra oss.

DREVET AV DURACELL

Duruacell batterier til høreapparat

ALDRI GÅ GLIPP AV EN LÅT MED DURACELLS BATTERIER TIL HØREAPPARATER

Gå aldri glipp av en tone i en låt eller et ord i en samtale. Livet har mange herlige øyeblikk som vi alle ønsker å leve ut til det fulle. Det er det som motiverer oss i Duracell til å lage pålitelige, lengevirkende, kvikksølvfrie batterier til høreapparater. Våre Duracell-batterier til høreapparater er også enkle å håndtere, erstatte og fjerne, takket være ekstra lange EasyTabs. Duracells lette, men sterke, beskyttende emballasje holder batteriene trygt og sikkert, samtidig som den er lett å åpne og enkel å håndtere. Takket være Duracells fargekodesystem, kan du enkelt plukke ut riktig høreapparatstørrelse til enheten. De er tilgjengelig i størrelsene: 10, 13, 312 og 675.

LÆR MER

Duralock

LANGVARIG KRAFT, SELV ETTER FIRE ÅR MED LAGRING

Visste du at de fleste batterier mister kraft over tid, selv når de ikke brukes? Kjemiske reaksjoner kan utarme de aktive ingrediensene, noe som reduserer den tilgjengelige kraften. Det er derfor du valgte å stole på Duracells batterier til høreapparat med Duralock Power Preserve-teknologi og 4-års garanti ved lagring

LÆR MER
For alle aldre

FOR ET SUNT, SORGLØST LIV

Ettersom tiden går, kan du bli mer avhengig av enheter som hjelper deg med å overvåke helsen din. Du kan stole på Duracell som et pålitelig batterivalg til glukosemåleren eller pulsmåleren. Frigjør tankene dine fra bekymringer om batteribytte på grunn av lavkvalitetsbatterier og bruk Duracell-batterier til å drive det medisinske utstyret ditt.

LÆR MER

Anbefalte produkter

Previous

Ultra Power alkaliske AA-batterier

Vårt batteri med inntil 100% mer kraft* aktivert med høy kjernetetthet.
*Gjelder AA-batterier sammenlignet med minste gjennomsnittlige varighet fra IEC-testen for digitalkamera per 2015. Resultatene kan variere, avhengig av enhet eller bruksmønster. (www.iec.ch)

VELG PAKKESTØRRELSE

Batterier til høreapparater – 10

Hør hvert øyeblikk med våre langvarige batterier

VELG PAKKESTØRRELSE

Duracell Specialty 2032 knappcellebatterier av litium på 3 V

Duracell 2032 knappcellebatteri – inntil 50 % mer effekt*.

*kontra minste gjennomsnittsvarighet for Key Fob IECs standardtest av CR2032-knappceller av litium Resultatet kan variere etter enhet og bruksmønster.

VELG PAKKESTØRRELSE
Next