For et tryggere, enklere liv

Tilbehør for deg og hjemmet ditt

Når det gjelder sikkerheten til familien din, kan du stole på Duracells langvarige og pålitelige batterier. Bruk Duracell Ultra Power som røykvarslerbatteri, og vær trygg på at du kan stole på dets langvarige kraft. Duracell-batterier er ideelle til enheter som du vil slippe bryderiet med å kontrollere og skifte ut batteri til stadighet, slik som røykvarslere og klokker. Så når tiden til å skifte ut klokkebatteriet er kommet, bruk Duracells klokkebatterier for pålitelig kraft.

DREVET AV DURACELL

Plus Power

KRAFTFULL YTELSE TIL ENHETENE DINE

Enten du er bekymret for sikkerheten til bilen din eller du bare slapper av og ser på TV, kan du stole på Duracell Plus Power. Duracell Plus Power er pålitelig og langvarig, noe som gir batteriet ideelt til å drive hverdagsenheter, mens det er et meget godt valg til f.eks. bilalarmbatterier og batterier til TV-fjernkontrollen.

LÆR MER

Batterier: En introduksjon

GENERELL INFORMASJON OM BÆRBAR KRAFT

Mange mennesker bruker batterier hver dag, så det er greit å vite noen få, generelle fakta om dem. Enten du er nysgjerrig på den kjemiske sammensetningen i batterier eller ønsker å vite hvordan du kan resirkulere batteriene, start med vår guide. Lær om ansvarlig batteribruk, lagring og håndtering, og også hvordan du får mer liv ut av Duracell-batteriene dine.

LÆR MER
DuracellIonCore-teknologi

NÅR DAGLIG YTELSE BETYR NOE

Vurderer du å gå over til oppladbare batterier? Visste du at Duracells oppladbare batterier med Ion Core-teknologi kan lades opp igjen hundrevis av ganger? Duracells oppladbare batterier fungerer fint i alle enhetene dine, og Duracell-ladere gi deg muligheten til å lade dem opp igjen når som helst for å unngå overraskelser.

LÆR MER

Anbefalte produkter

Previous

Ultra Power alkaliske AA-batterier

Vårt batteri med inntil 100% mer kraft* aktivert med høy kjernetetthet.
*Gjelder AA-batterier sammenlignet med minste gjennomsnittlige varighet fra IEC-testen for digitalkamera per 2015. Resultatene kan variere, avhengig av enhet eller bruksmønster. (www.iec.ch)

VELG PAKKESTØRRELSE

Hi-Speed Multicharger

2 AA-batterier ladet og klare til bruk på 1 time

Recharge Ultra AAA-batterier

GARANTERT Å VARE I 5 ÅR*
*Eller 400 oppladinger, avhengig av hva som kommer først.

VELG PAKKESTØRRELSE
Next