Moro for hele familien

Underholdning

Noen ganger er alt du trenger en rolig ettermiddag innendørs, spille videospill med barna dine. Duracell oppladbare batterier gir kraft til disse varme familiedagene, og sørger for pålitelig kraft uansett når du trenger det. Duracell oppladbare batterier kan lades opp igjen opptil 400 ganger. Finn en permanent og bærekraftig løsning i Duracell Recharge Ultra-batterier, og ha mer moro med familien hver dag.

DREVET AV DURACELL

Oppladbarteknologi

HVERDAGSKRAFT UTEN LEDNINGER

Det meste utstyret for hjemmeunderholdning er i ferd med å bli trådløst og da bør du vurdere å bytte til Duracells oppladbare batterier i dag for å oppnå en enestående frihet. Nyt favoritt PC-spillene i frihet med Duracell Recharge Ultra for trådløse hodetelefoner og trådløst tastatur og mus.

LÆR MER

Long Life Ion Core™

KRAFT NÅR DU TRENGER DET

Lei av å gå tom for strøm når du spiller? Med flere kraftforsterkere og økt energiflyt gjennom hele batteriet, gir Duracells Long Life Ion Core™-teknologi langvarig, oppladbar kraft til enheter med både høyt og lavt strømforbruk. Se etter Duracells Recharge Ultra oppladbare batterier i butikken for spillkraft som varer

LÆR MER
Recharge Ultra

LAD OPP OG SLAPP AV

La ikke dagligdagse ting som batteribytte avbryte spillingen. Velg Duracell Recharge Ultra-batteri til håndkontrolleren. Dette varer lenge og er dedikert til enheter med høyt strømforbruk. Plugg inn og lad opp batteriene til videospillkontrollerne når som helst og belønn deg selv og din familie med uavbrutt spilletid!

LÆR MER

Anbefalte produkter

Previous

Recharge Ultra AA-batterier

Vår Lengstlevende Batteri per lading*
*For oppladbar AA-størrelse, per lading i samme enhet

VELG PAKKESTØRRELSE

Hi-Speed Expert Charger

Opptil 4 timers bruk etter kun 5 minutters lading*
*Når du lader to AA-batterier; Resultatene varierer etter enhet og bruksmønster

Recharge Ultra 9V-batterier

GARANTERT Å VARE I 5 ÅR*
*Eller 400 oppladinger, avhengig av hva som kommer først.

VELG PAKKESTØRRELSE
Next