Kraft til oppdagere i alle aldre 

Utendørsaktiviteter
og eventyr

Uansett hvor livet fører deg og din familie, kan du stole på at Duracell gir kraft til enheter på alle utfartene dine. Vi hjelper deg til å holde kontakten mens du er på oppdagelsesreise med en bærbar telefonlader. Det gjør det enkelt å bevare de beste minnene med kamerabatterier, i tillegg sørger Duracell for at du kommer deg trygt hjem med batterier til GPS-navigasjonen.

DREVET AV DURACELL

Duracell Ultra Power

BATTERIER TIL ALLE EVENTYRENE DINE

Du holder deg i form for å holde tritt med dine barns grenseløse energi, så du velger Duracell Ultra Power, våre lengstvirkende batterier med POWERCHECK™*. Dette er pålitelige batterier som passer godt til en enkel joggetur i parken og en familieutfart. Gå deg aldri vill med pålitelige Duracell GPS-batterier, og velg de beste lommelyktbatteriene fra Duracell til gjøre en natt i friluft til et storslått eventyr.

*Duracells gjennomsnittlig lengstlevende alkaliske AA-batteri, på IEC-standardtester i løpet av 2015

LÆR MER

Omsorgogavhending

LÆR MER OM ANSVARLIG BATTERIBRUK OG BATTERIHÅNDTERING

Vårt naturlige miljø er en arv som skal nytes av våre barn og barnebarn. Hos Duracell ønsker vi å gjøre vår del for å bevare miljøet. Vi jobber aktivt med våre partnere for å sikre at batteriene blir resirkulert. Så for å etterlate et miljø som er verdt å utforske til barna, ikke kast utbrukte batterier i søpla. Returner dem i steden til leverandøren for resirkulering.

Learn more
Duralock

HOLDER TRITT MED DIN AKTIVE LIVSSTIL

Uansett når du trener, er vi stolte av å være der med deg. Når du tar deg en joggetur om morgenen passer vi på deg ved å sørge for et pålitelig pulsklokkebatteri. Duracell-batterier med Duralock-teknologi varer under oppbevaring i opptil 10 år og gir kraft til treningsmåleren hvert steg på veien til et sunnere, sterkere deg.

LÆR MER

Anbefalte produkter

Previous

Ultra Power alkaliske AA-batterier

Vårt batteri med inntil 100% mer kraft* aktivert med høy kjernetetthet.
*Gjelder AA-batterier sammenlignet med minste gjennomsnittlige varighet fra IEC-testen for digitalkamera per 2015. Resultatene kan variere, avhengig av enhet eller bruksmønster. (www.iec.ch)

VELG PAKKESTØRRELSE

Recharge Ultra AA-batterier

Vår Lengstlevende Batteri per lading*
*For oppladbar AA-størrelse, per lading i samme enhet

VELG PAKKESTØRRELSE

Hi-Speed Expert Charger

Opptil 4 timers bruk etter kun 5 minutters lading*
*Når du lader to AA-batterier; Resultatene varierer etter enhet og bruksmønster

Next