LEDIGE STILLINGER
I DURACELL

HVORFOR DURACELL?

Duracell er verdens ledende batterimerke for forbrukere etter markedsandel, og den ledende produsenten av høytytende alkaliske batterier.

Why Duracell?

I gjennomsnitt, blir det solgt 63 Duracell-produkter hvert andre sekund

Why Duracell?

Verdens største egenkapital. Duracell-kaninen og «Copper Top» er synonymt med batterier

Why Duracell?

Duracell er det ledende batterimerket, anbefalt av verdens største enhetsprodusenter

Duracell Duracell

DURACELL

Duracells kraft

Duracell – en permanent del av Berkshire Hathaway-gruppen – er en dynamisk, flerkulturell virksomhet som verdsetter integritet, ansvarlighet og den positive holdningen til våre ansatte. Det er dette tankesettet som driver oss til å oppfylle vår ambisjon om å være verdens største batteriprodusent – det ubestridte førstevalg for forbrukere.

Kraften fra våre ansatte (Duracell Champions)

Våre ansatte er fast bestemte på å gjøre Duracell til førstevalget når det gjelder å gi kraft til de enhetene som er mest relevante for forbrukerne, og å skape langsiktige verdier og suksess for våre partnere.

Kraften fra kontinuerlig innovasjon

Duracell har en rik historie med innovasjon gjennom konstant utvikling av batterier som er mer kompakte, kraftigere, mer effektive og mer langvarige enn konkurrerende merker.

The New Duracell

Berkshire Hathaway

Meget beundret leder

Berkshire Hathaway er et multinasjonalt selskap med verdi på 182 milliarder og med hovedkontor i Omaha, Nebraska i USA. Selskapet er kjent for sin karismatiske styreleder Warren Buffett. Fortune Magazine har rangert BH som det fjerde største selskapet og det tredje mest beundrede selskapet over hele verden.

En langsiktig visjon

Berkshire har en langsiktig forretningsstrategi og investerer i bedrifter og folk som vil gjøre en forskjell for sine bransjer, og har dermed skapt en familie av selskaper og merkevarer som er blomstrende i sine felt – Duracell er det siste medlemmet.
 

Berkshire Hathaway